Vergelijk Sim Only Dealz

STAP 1

Voorkeuren invullen

Voordat je begint met het vergelijken van sim-only abonnementen, is het belangrijk om je voorkeuren in te vullen. Denk aan het gewenste aantal belminuten, sms’jes, de hoeveelheid data, de gewenste contractduur en eventuele extra functies die je nodig hebt. Door je voorkeuren duidelijk te definiëren, kun je gericht zoeken naar abonnementen die perfect bij jou passen.

STAP 2

Vergelijken

Maak een vergelijking tussen diverse sim-only aanbiedingen met behulp van onze handige vergelijkingstool. Hiermee kun je gemakkelijk prijzen, datalimieten, belminuten, contractvoorwaarden en extra voordelen van verschillende aanbiedingen bekijken. Op deze manier vind je eenvoudig de beste deal die perfect aansluit bij zowel je behoeften als je budget.

STAP 3

Overstappen

Kies voor het gewenste sim-only abonnement en stap moeiteloos over. Ervaar direct de voordelen van lagere maandelijkse kosten en meer flexibiliteit. Bespaar op je telefoonkosten en optimaliseer je mobiele ervaring. Met een sim-only abonnement ben je vrij om te genieten van de voordelen die bij jou passen, zonder de last van een traditioneel telefoonabonnement.

Vergelijk direct

Belangrijk: Controleer of je telefoon simlockvrij is voordat je een sim-only abonnement afsluit!

Voordat je een sim-only abonnement afsluit, is het belangrijk om te controleren of je huidige telefoon simlockvrij is. Een simlockvrije telefoon betekent dat je vrij bent om elke simkaart te gebruiken die je wilt, zonder beperkt te zijn tot één bepaalde provider. Als je telefoon nog een simlock heeft, zit je vast aan de provider waarbij je de telefoon hebt gekocht en kun je niet eenvoudig overstappen naar een ander sim-only abonnement.

Gelukkig kun je bij de meeste providers een simlockvrije code aanvragen, waarmee je je telefoon kunt ontgrendelen. Zodra je telefoon simlockvrij is, kun je zonder zorgen een sim-only abonnement kiezen dat het beste bij je past. Dit geeft je de vrijheid om te profiteren van de beste aanbiedingen, lagere maandelijkse kosten en meer flexibiliteit in je telefoonabonnement.

Dus voordat je de stap zet naar een sim-only abonnement, neem even de tijd om te controleren of je telefoon simlockvrij is. Zo weet je zeker dat je het meeste uit je nieuwe abonnement haalt en volop kunt genieten van je mobiele ervaring!

Blog

Het Laatste SimOnly Nieuws

black android smartphone displaying icons
Hoeveel Data Heb Je Eigenlijk Nodig in Je Sim-only Abonnement?
person holding space gray iPhone X
Hoe Werkt Nummerbehoud bij het Overstappen naar een Nieuw Sim-only Abonnement?
black iPhone 5
De Voordelen van een Sim-only Abonnement ten Opzichte van een Traditioneel Telefoonabonnement

FAQ

Een Sim Only abonnement is een mobiel telefoonabonnement waarbij je alleen een nieuwe simkaart krijgt zonder dat daar een nieuwe smartphone bij inbegrepen is. Je behoudt je huidige telefoon of koopt er zelf een los.

Bij een traditioneel telefoonabonnement krijg je een nieuwe smartphone en een bundel met belminuten, sms’jes en data. Bij een Sim Only abonnement ontvang je alleen een nieuwe simkaart en kies je zelf een losse telefoon.

Ja, bij het overstappen naar een Sim Only abonnement kun je je huidige telefoonnummer behouden via nummerbehoud. Dit proces zorgt ervoor dat je telefoonnummer wordt overgedragen naar je nieuwe simkaart.

Ja, over het algemeen zijn Sim Only abonnementen goedkoper dan traditionele telefoonabonnementen. Omdat je geen nieuwe smartphone krijgt, zijn de maandelijkse kosten lager.

Ja, je kunt een Sim Only abonnement afsluiten en tegelijkertijd een losse telefoon kopen. Zo ben je vrij om het toestel te kiezen dat het beste bij je past.

Bij Sim Only abonnementen kun je vaak kiezen uit maandelijks opzegbare contracten of contracten met een looptijd van 12 of 24 maanden. Maandelijks opzegbare abonnementen bieden meer flexibiliteit.

Ja, de meeste providers bieden de mogelijkheid om je Sim Only abonnement te upgraden of downgraden. Dit kan handig zijn als je datagebruik verandert of als je meer belminuten nodig hebt.

Als je je datalimiet overschrijdt bij een Sim Only abonnement, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Sommige providers verlagen de snelheid van je internet nadat je de limiet hebt bereikt.

Ja, de meeste Sim Only abonnementen bieden de mogelijkheid om in het buitenland te roamen. Let wel op de roamingkosten en de beschikbare diensten in het buitenland.